Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Östhammar

Befinner du dig i Östhammar och är i behov av en elektriker? Vi ska hjälpa dig. Ange vad du vill ha hjälp med i formuläret så kommer intresserade elföretag att kontakta dig med offert på arbetet. Tiden är dyrbar och du skall inte behöva lägga den på att jaga upptagna elföretag genom att ringa runt. Det är bättre att de får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Älvkarleby

Elinstallation

Uppsala

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Östhammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Östhammar finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Östhammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Östhammar

Det bor 21383 personer i Östhammar och senaste året har 18 personer flyttat från kommunen. I Östhammar fanns det 2010 49 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Östhammar

Börjes Eltjänst, Börje och Anders Tegelberg HB

Försäter 101 SKÄRPLINGE

0294 - 21170

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Delka Produkter AB

Sanda 2565 HARGSHAMN

0173 - 23076

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ellux El AB

Box 73 ÖSTERBYBRUK

0295 - 43085

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ljungströms Elektriska AB, Mikael

Väddika 141 GIMO

0173 - 60014

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Meullers El AB, M.C.

Box 67 ÖSTHAMMAR

0173 - 17772

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Östhammars kommun

Kommuninformation

Östhammar är en kommun belägen i Roslagen i Uppland med ca 21400 invånare. Ungefär 30 % av invånarna bor på landsbygden. Kommunen har en gammal tradition inom gruvdrift som nu till mångas glädje har återväckt genom Dannemoras nysatsning. I övrigt finns det mycket industriföretag i regionen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installera jordat vägguttag under vask. Ledning finns framdragen, liksom borrat hål för uttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Dra om elen i huset ojordat och gamla centraler vill ha allt nytt

  Älvkarleby
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp att koppla ur min gamla och in min nya tvättmaskin.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Se över möjligheter/förbereda för laddplats för elbil. Laddboxen ska sitta på en laddstolpe/vägg till carport utomhus vid ett fritidshus. El är inte framdraget till parkeringsplatsen, som är belägen ca 5 m från mätarskåpet.

  Heby
 • Elinstallation

  Tre saker (jag gräver det gula plaströret på er anvisning) 1) Utomhus:dra el från carport till cykelbod (10 m), belysning + uttag 2) Utomhus:dra el från carport till förråd (10 m), belysning + uttag 3) Dra el från övervåning upp till vind:

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vill förnya elen i huset något så det är jordade uttag i alla rum, ersätta det gamla proppskåpet mot en nyare dito med automatsäkringar och en jordfelsbrytare. Det är ett hus på 90kvm samt 100kvm biarea (källare+garage) från 60-talet. Då jag inte kunde välja ett mer specifikt datum-omfång så skriver nämner jag det här:

  Tierp
 • Elinstallation

  Jag vill ha ett kontantuttag i mitt duschrum för min tvättmaskin som beräknas komma den 9 maj. Det finns ett fast uttag som man kan koppla tvättmaskinen till men jag vill gärna ha en kontakt eftersom maskinen levereras med hankontakt.

  Enköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan