Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Överkalix

Söker du en proffsig elektriker i Överkalix? Vi har tagit fram en offerttjänst för att hjälpa dig! Det enda du behöver göra är att ange i formuläret vad du vill ha hjälp med. Resten sköter vi! Vi har tusentals olika företag över hela Sverige och att lämna en förfrågan kostar dig ingenting.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Elinstallation

Piteå

Elinstallation

Luleå

Elinstallation

Kalix

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Överkalix. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Överkalix finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Överkalix som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Överkalix

Det bor 3626 personer i Överkalix och senaste året har 59 personer flyttat från kommunen. I Överkalix fanns det 2010 3 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Överkalix

Överkalix Elektriska AB

Box 111 ÖVERKALIX

0926 - 10212

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Överkalix är en befolkningsmässigt liten kommun som är belägen i Norrbotten med ca 3700 invånare. Överkalix ligger vid Kalixälven och är känt för sitt fina fiske då många sportfiskare åker hit. Näringslivet består till stor del av skogsindustri och verkstadsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta två armaturer i garage samt förråd ca 30 m2. Montera två takbelysningar i hall ca 10 m2. Byta två strömuttag.

  Piteå
 • Elinstallation

  79 kv eventuellt vill jag ha flera utag i lägenheten samt inkopplade led dimmer . . Behöver även hjälp koppla in kökslampan Samt utomhus kontakt på balkongen

  Luleå
 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp att installera el i ladubyggnad där vi har höns

  Kalix
 • Elinstallation

  Installation av en ny inbygd ugn med kokplatta (ugn från Samsung, kokplatta från Electrolux, induktionstyp). En högspänningsanslutning bör finnas i väggen bakom den nuvarande ugnen. Detaljer är okända eftersom installationen är från den tidigare ägaren.

  Luleå
 • Elinstallation

  Har två mindre jobb. Installera uttag för ugn och häll i kök. De som sitter nu är en fast installation.

  Luleå
 • Elinstallation

  Montera ett 380v uttag samt dra fram en ledning från elskåp

  Kalix
 • Elinstallation

  Jag vill byta mitt gamla elskåp (porsilproppar) sedan vill jag dra ett nytt uttag i närheten av elskåpet, behöver hjälp att flytta två taklampor åt sidan samt byta två strömbrytare och om det är möjligt dra nätverksuttag till ett annat ställe i lägenheten.

  Luleå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan