Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Säffle

Tycker du så som många andra att det är krångligt att hitta en duktig elektriker? Vi hjälper dig att hitta en i Säffle! Elektriker.se matchar din förfrågan mot anslutna elföretag och upp till 5 olika elektriker får kontakta dig. Bekvämlighet, enkelhet och tidsbesparing är ord som sammanfattar vår offertförmedling. Kanske sparar du pengar också?

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Hammarö

Elinstallation

Munkfors

Elinstallation

Hammarö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Säffle. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Säffle finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Säffle som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Säffle

Det bor 15573 personer i Säffle och senaste året har 55 personer flyttat från kommunen. I Säffle fanns det 2010 102 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Säffle

Arvidsson & Björkman, AB

Box 108, SÄFFLE

0533 - 16452

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

NEA Installation AB filial

Box 153, SÄFFLE

0533 - 16156

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Säffle kommun ligger i Värmland och har ca 15800 invånare. Det finns ett stort antal öar i kommunen via Vänern men även även andra sjöar och mycket skog. Inom näringlivet så har pappersindustrin starka anor men nu för tiden är även tjänste och serviceföretag stora näringar.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Jag har 2 el uttag som behöver bytas och sedan behövs det dras en ny el kabel mellan ena central enheten och ett utag.

  Hammarö
 • Elinstallation

  Byte av elskåp till ett nyare, dragning av ledning till nya uttag i källare och 7 rum Byta armaturer i källaren plus nya uttag i samma plan

  Munkfors
 • Elinstallation

  Vi har problem med överbelastning av en fas. Samma säkring går då och då. Översyn av vad som kan göras.

  Hammarö
 • Elinstallation

  Golvvärmen i badrummet fungerar sporadisk. Misstänker glapp i reglaget och att det behöver bytas.

  Karlstad
 • Elinstallation

  Eljobb:byta elcentral till en med snabbsäkringar (vippa man återställer och inte smältproppar), installera jordfelsbrytare, installera uttag (dra el och montera krok) för taklampa i sovrum, jorda samtliga uttag i villan (ca 10 st). Flytta ljuskällor från tak till väggar i källare samt installera jordat uttag till tvättmaskinen i källaren.

  Grums
 • Elinstallation

  Jeg vil ha varmepumpe i mitt telt/hus på Sommarvik. Rommet er 30kvm. Hva vil en sånn pumpe med montering koste ?

  Årjäng
 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp med att fixa ett 16 amperes uttag i ett garage. Garaget finns i en bostadsrättsförening och ligger vägg i vägg med det rum där föreningens elmätare sitter. Den nya ledningen skall anslutas till den elmätare som är kopplad till min lägenhet.

  Karlstad

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan