Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Söderköping

Om du ska anlita en elektriker i Söderköping så finns hjälpen nära. Vi hittar elfirmor som hjälper dig. Det enda du behöver göra är att ange i formuläret vad du vill ha hjälp med. Resten sköter vi! Det finns många anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Elinstallation

Linköping

Elinstallation

Motala

Elinstallation

Finspång

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Söderköping. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Söderköping finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Söderköping som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Söderköping

Det bor 14040 personer i Söderköping och senaste året har 18 personer flyttat från kommunen. I Söderköping fanns det 2010 26 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Söderköping

ALLELISTAN AB

Tåby Prästgård, SÖDERKÖPING

011 - 107525

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elcenter i Söderköping AB

Box 108, SÖDERKÖPING

0121 - 13170

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elektromontage Installation i Söderköping AB

Box 54, SÖDERKÖPING

0121 - 14357

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Gusums Elservice AB

Centrumplatsen 3, GUSUM

0123 - 20702

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Ringarums Elinstallationer

Säverum, RINGARUM

0121 - 31011

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Söderköpings kommun

Kommuninformation

Söderköping är en kommun i Östergötland som korsas av Göta kanal och har knappt 14000 invånare. Det finns en stor vacker skärgård i öster St Anna men även uppodlade slättliknande landskap. Näringslivet domineras av turism och tillverkningsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej, Jag köpte en induktionshäll (Siemens EH631BEB1E/17) och jag behöver hjälp med installationen. Tack. Med vänlig hälsning, Georgios Xirotagaros

  Linköping
 • Elinstallation

  Önskar få uttag och belysning (lysrör) framdraget i till övervåningen på min lada. Elcentral sitter på ladan i fråga. Vill ha både (3fas/1 fas).

  Motala
 • Elinstallation

  Hej! Jag behöver hänga en kristalltaklampa i vardagsrummet. Det är en ganska stor och speciell taklampa som ska installeras av en elektriker.

  Finspång
 • Elinstallation

  Jag behöver säkra upp ett proppskåp från 16A till 20A + installera en laddbox för elbil

  Finspång
 • Elinstallation

  Nyanslutning 16-25 A till bostadshus på fastighet, Gäddötorpet 1A, Gäddö 4:5, Finspång. Offertförfrågan har ställts till Vattenfall som beräknar kostnaden till ca 229 350 kr inklusive moms, nuvarande förutsättningar. Önskar offert från er enligt ovan för skapande av ärende/föranmälan till Vattenfall.

  Finspång
 • Elinstallation

  Hej! Planerar att köpa ett gammalt torp i Östra Husby. Elområde 3 (E877) Det har för många år sedan funnits luftburen el och önskar nu göra en nedgrävd återanslutning och genomgång av elen i huset så att den blir säker och väl fungerande.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Bygger tvättstuga /spa i källare

  Linköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan