Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Södermanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i September 2023

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Nyköping

Elinstallation

Gnesta

KOMMUNER I Södermanland

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Kontroll att allt ser bra ut. Säkringar går av. Byte av elcentral.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Jag behöver dra om elen i min stuga på 34+12 kvadrat. Elen är installerad efter stugan byggdes så all el är utanpåliggande. Den är dragen 1982 och behöver en renovering.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Jag önskar hjälp md följande elinstallationsarbeten i mitt fritidshus:1. Ny huvudelcentral i krypgrund för inkommande elledning 16 A 3-fas.

  Gnesta
 • Elinstallation

  Koppling av 4 st utomhuslampor

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Installation av uttag i badrum, för anslutning av tvättmaskin och annat. Fast installation finns på plats. Samt installation av lampa ovanpå badrumsskåp.

  Eskilstuna
 • Köksrenovering

  Byte av spishäll till inköpt induktionshäll (IKEA Matmässig) i befintligt kök

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Hejsan Jag skulle vilja ha hjälp med att byta ut mina säkringar från 25 till 16 Tacksam för hjälp Kerstin

  Eskilstuna

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan