Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Södermanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Elinstallation

Strängnäs

Elinstallation

Trosa

Elinstallation

Nyköping

KOMMUNER I Södermanland

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta gammal eluttag tillnytt

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Hjälp med att sätta upp lampor (4 st), installera lamputtag enligt nya standarden (DCL). Har material. Behöver sannolikt borra i taket för uppsättning av kökslampa.

  Trosa
 • Elinstallation

  Byte av elradiatorer. 8 stycken. Elradiarorer finnes.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Hej! Mitt namn är Håkan Malmström Och Jag arbetar som Entreprenadsäljare hos Säkerhetsgruppen AB. Vi letar efter samarbetspartner inom Säkerhetsentreprenader såsom Brand- och Utrymningslarm, Inbrottslarm, Passersystem och Kameraövervakning i Eskilstuna med omnejd.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  134 kvm plus källare, vi vill göra om husets el på nytt, för idag elen går rätt ofta och inge vet vad är felet, husets maskiner går sönder då och då pga Elen går av sig själv!

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Inköp och installation av Ctek Njord GO portabel laddare 3 fas ingång finns installerad sedan tidigare. Laddhybriden sätts upp på vägg och en installatör kopplar in 3 fas delen. Detta före att jag skall få det gröna teknik avdraget.

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Ett eluttag/lamp uttag som inte fungerar som behöver undersökas/åtgärdas.

  Nyköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan