Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Södermanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Nyköping

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Trosa

KOMMUNER I Södermanland

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  I vårat badrum så är det förberett för att ha tvättmaskin men det finns ingen el framdragen. Badrum och proppskåp ligger i intilliggande rum i lägenheten. Jag behöver ett kostnadsförslag/offert.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Byte av kabeln mellan fjärrvärmecentral och yttre givaren. Apparaten för fjärrvärmen ligger i husets källaren och givaren sitter på yttre väggen, på norrsidan. Uppskattningsvis 5 m emellan.

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Jag ska sätta upp et elstängselaggregat vid en vedbod där det inte finns el. Behöver hjälp med att dra el från en bod ca 25 m därifrån. Jag gör grävjobbet själv.

  Trosa
 • Elinstallation

  Under sommaren markläggs 0. 4kV fram till vår bostad. Vi behöver installation av mätare, uppkoppling till befintligt system samt omkoppling av elstammar som försörjer fyra stugor samt spis. Uppsättning av trefas handske vid parkering (kabel finns).

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Installera nytt kök. • Har idag 1fas i lgh. Behövs det fixas något special uttag till ugn och induktionshäll?

  Eskilstuna
 • Elinstallation

  Proppen går när vi kopplar in vår lilla uppblåsbara pool. Vi vill öka till 25 A eller något på proppen så vi även kan köra dammsugaren när vi har diskmaskinen igång

  Nyköping
 • Elinstallation

  1, Ny spotbelysning i Badrum. Byta till modern belysning. 8 st.

  Katrineholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan