Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Södertälje

Är du i behov av att få hjälp av en elektriker i Södertälje? Du behöver inte leta mer. Ange vad du vill ha hjälp med i formuläret så kommer intresserade elföretag att kontakta dig med offert på arbetet. Det finns flera olika anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Sundbyberg

Elinstallation

Huddinge

Elinstallation

Sigtuna

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Södertälje. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Södertälje finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Södertälje som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Södertälje

Det bor 86069 personer i Södertälje och senaste året har 976 personer flyttat in till kommunen. I Södertälje fanns det 2010 179 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Södertälje

Borkings Elektriska AB

Myrstigen 15 c/o Borking, JÄRNA

076 - 8669220

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, Elektrobyrån

Box 9090, SÖDERTÄLJE

08 - 55020700

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Enhörna Elbyrå

Karlberg Pl 1331, ENHÖRNA

08 - 55450099

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

G:ssons El AB

Virkesvägen 3, SÖDERTÄLJE

08 - 55088771

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

J.N. Elinstallatörer AB

Gränsbovägen 4, SÖDERTÄLJE

08 - 55442900

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Södertälje ligger i Södermanland några mil söder om Stockholm. Södertälje har ett väldigt varierat landskap med allt från uppodlade slätter till skog och många sjöar. Det finns några riktigt stora tillverkningsföretag i kommunen: Scania lastbilar och Astra Zeneca som tillverkar läkemedel.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Sätta upp 10 spotlights i kök/vardagsrum. Köper själv spotlights och söker den som kan göra det billigast

  Sundbyberg
 • Elinstallation

  Ett uterum skall bestyckas med uttag, strömbrytare mm, En entré skall bestyckas med uttag, lampor skall flyttas. Ett kök byggs om och skall flyttas häll, installera lampor och uttag. Utomhus skall det dras kabel för belysning och lampor skall sättas upp.

  Huddinge
 • Elinstallation

  Hej! Jag skulle behöva offert för omdragning av el i en 3-rummare (76 kvm), nu finns gamla eluttag (tror ojordat elsystem) och det saknas jordfelsbrytare. Är ute efter jordfelsbrytare, jordade uttag och nya lamputtag i rummen.

  Sigtuna
 • Elinstallation

  Har en lampa i hallen som glappar och förstår inte riktigt varför

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej jag behöver dra om elen i min nya lägenhet då den är från 60-talet. Det som behövs är:Omdragn el.

  Nacka
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att flytta el uttag och strömbrytare detta kan resultera i förlängningen av visa el kablar. Vill även se möjlighet att dra en viss el kabel antingen inom väggen eller från någon annan stans.

  Salem
 • Elinstallation

  Färdigställa och godkänna ny elinstallation i attefallshus. Kanalisering och dragning av tråd är klart. Samtliga apparater, armaturer etc.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan