Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Sollentuna

Behöver du hjälp av en elektriker i Sollentuna? Du har kommit helt rätt! Elektriker.se matchningsmotor ser till att du får offerter från duktiga elfirmor i din geografiska närhet. Vi vänder på det med vår tjänst, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar massor med tid.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Nynäshamn

Elinstallation

Sundbyberg

Elinstallation

Tyresö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Sollentuna. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sollentuna finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Sollentuna som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Sollentuna

Det bor 64424 personer i Sollentuna och senaste året har 1283 personer flyttat in till kommunen. I Sollentuna fanns det 2010 463 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Sollentuna

AABCMS El- och Ventilation AB

Turebergs Alle 4 SOLLENTUNA

08 - 960094

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Burmans Elinstallation

Tistelvägen 22 A SOLLENTUNA

08 - 350020

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elbesök i Sverige AB

Hollywoodvägen 91 SOLLENTUNA

08 - 55912580

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Fasel Johan Pettersson

Kruthornsvägen 54 B SOLLENTUNA

070 - 8435004

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Finlarm AB

Box 312 SOLLENTUNA

08 - 6262093

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Sollentuna kommun i Uppland en liten bit från Stockholm har ca 62000 invånare. Sollentuna har anor redan från bronsåldern då viktiga vattenleder möttes i kommunen. Som många kommuner i anslutning till Stockholm så är utpendligen hög och de egna arbetstillfällena återfinns framför allt inom den offentliga sektorn.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver säkra upp från 16 till 25 i mitt hus, Så byte bottenplatta.

  Nynäshamn
 • Elinstallation

  OBS:jobbet behöver utföras senast på lördag. 1 - Byta ut ljusbrytare från hologen till led i 4 rum.

  Sundbyberg
 • Elinstallation

  Dra ny jordad el till kontakt uttag, då det har upptäckts att det är ojordat. Det gäller ca 7 uttag i tre rum i en lägenhet på 89kvm

  Tyresö
 • Elinstallation

  Vi har nyligen installerat Bluetooth-beacons i belysningsspåren i en butik i centrala Stockholm. Sedan dess har vi haft en del problem och vi behöver veta om våra beacons installerades ordentligt. Därför behöver vi hjälp av en elektriker som kan följa med vår tekniker i två timmar för att titta på belysningsskenan och se till att den är korrekt installerad.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Småfix såsom installation av 2. st. nya stickkontakter varav 1 önskas installerad bredvid elskåpet och den andra bredvid befintlig kontakt.

  Stockholm
 • Besiktningsman

  Hej, Jag tänkte byta min gasspis mot en induktionsspis men jag vet inte om lägenheten jag bor i klarar av det. Jag skulle behöva en elektriker som kan tala om för mig vad som behöver göras för att möjliggöra utbyttet av gasspisen. Tack i förhand!

  Stockholm
 • Elinstallation

  Dra el kabel från skåp till hus ca 80 meter alla el installationer i en atterfallare

  Norrtälje

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan