Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Solna

Söker du en bra elektriker i Solna? Vi har tjänsten som hjälper dig! Genom vår offertförmedling får du offerter från lokala elfirmor och du väljer själv vem du vill anlita. Tid är dyrbar och du skall inte behöva lägga den på att jaga upptagna elföretag. Det är bättre att de får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Täby

Elinstallation

Vallentuna

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Solna. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Solna finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Solna som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Solna

Det bor 67957 personer i Solna och senaste året har 1235 personer flyttat in till kommunen. I Solna fanns det 2010 389 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Solna

Arvidssons Elbyrå AB, G

Erik Sandbergs gata 23, SOLNA

08 - 270855

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

AV-Huset Ljud & Bildteknik Stockholm AB

Vretenvägen 13, SOLNA

08 - 56222400

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, Elektrobyrån

Box 1526, SOLNA

08 - 7347600

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Carlfors El AB

Östervägen 3, SOLNA

08 - 271082

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Carlfors Nätteknik AB

Östervägen 3, SOLNA

08 - 271083

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Solna kommun ligger i Stockholmsregionen i Uppland och har ca 65200 invånare. Lanskapet domineras av parklandskap med bland annat Ulrikdals slott. Näringslivet är omfattande och kommunen har ca 8000 företag i en mängd olika storlekar och branscher.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byte (?) av infällda spottar i kök. De ger upp en efter en och behöver förmodligen bytas.

  Stockholm
 • Elinstallation

  I am installing a electric car charger and the installers have indicated that the current circuit board needs to separate the feed to the garage and the garage needs a separate circuit breaker. Sorry I only speak English.

  Täby
 • Elinstallation

  Hej vi behöver hjälp av en elektriker i området, norra Vallentuna eller Norrtälje, f. o. m 28 september, att ansluta el till en färdigmonterad bastutunna med elaggregat som är placerad några meter från huset. Gult rör sticker upp vid tunnan och röret utgår bakom elmätaren på husets södra terass och fortsätter under husets (Älvsbyhus) grund till tunnan. Önskar offert på arbetet.

  Vallentuna
 • Elinstallation

  Göra om elutag från ojordad till jordat

  Norrtälje
 • Elinstallation

  Vi behöver byta ut spotlights i villan. Ca 15-20 st. Till energisnålare och säkrare.

  Sollentuna
 • Swimmingpool

  Det gäller en utomhus badtunna, INTE en swimmingpool, men det var det alternativ som var närmast. Det är en hybrid badtunna som både har veduppvärmning och el. Den har belysning och elen till filteranläggning och circulationspumpen behöver kopplas till huset, alternativt vårt sidohus.

  Vallentuna
 • Elinstallation

  Felsökning av element där minst två element antagligen behöver bytas ut ytterligare två element är glappa i termostaten så kanske även de behöver förnyas.

  Täby

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan