Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Sölvesborg

Är det jobbigt att hitta elektriker i Sölvesborg? Nu behöver du inte leta längre. Ta emot upp till 5 olika offerter från duktiga lokala elfirmor helt utan kostnad. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Ronneby

Elinstallation

Ronneby

Elinstallation

Karlskrona

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Sölvesborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sölvesborg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Sölvesborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Sölvesborg

Det bor 16783 personer i Sölvesborg och senaste året har 3 personer flyttat från kommunen. I Sölvesborg fanns det 2010 27 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Sölvesborg

Elektra i Lister-Mjällby AB

Metallvägen 5, SÖLVESBORG

0456 - 50213

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Gamla eluttag som måste bytas ut samt gamla lamputag som måste förnyas samt Installation av el uttag i våtutrymme.

  Ronneby
 • Elinstallation

  Koppla in spishäll, och ugn på nytt ställe

  Ronneby
 • Elinstallation

  1. Dra om elkablar som häger löst i ett rum som tidigare varit förråd och som nu är sovrum. Kontakterna behöver även flyttas i samband med detta.

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Behöver hjälp att ansluta el till vårt nyinköpta fritidshus som inte är anslutet till elnätverket, samt dra in el i huset. Adressen är Verstorp 9, 371 91 Karlskrona (fastigheten Karlskrona Verstorp 2:13). Önskar offert för kostnaden att ansluta till elnätverk samt dra in el i ett hus (ca 35kvm) och två gästhus (15 kvm vardera).

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Lamp/el uttag som jag vill ha stängt. Ta bort den och sätta dit doslock. Det är allt.

  Karlshamn
 • Elinstallation

  Installation jordat uttag utomhus + se över/byta ut två uttag inomhus

  Karlskrona
 • Köksrenovering

  Renovering av bostadsrätt, ny el central, ny köks el, nya eluttag i 2 väggar och 1 nytt uttan i tak. Övrig rådgivning inför installation.

  Karlshamn

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan