Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Sölvesborg

Är det jobbigt att hitta elektriker i Sölvesborg? Nu behöver du inte leta längre. Ta emot upp till 5 olika offerter från duktiga lokala elfirmor helt utan kostnad. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 026 förfrågningar i Juni 2021

Elinstallation

Sölvesborg

Elinstallation

Karlskrona

Elinstallation

Olofström

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Sölvesborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sölvesborg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Sölvesborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Sölvesborg

Det bor 16783 personer i Sölvesborg och senaste året har 3 personer flyttat från kommunen. I Sölvesborg fanns det 2010 27 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Sölvesborg

Elektra i Lister-Mjällby AB

Metallvägen 5 SÖLVESBORG

0456 - 50213

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta elcentral, ledningar, fixa nya eluttag och byta också gamla osv på ett hus från 1930 år.

  Sölvesborg
 • Elinstallation

  Krypström i dusch. Behöver hjälp med felsökning och åtgärder.

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Hjälp med spis att instalera till 230w fron 400w

  Olofström
 • Elinstallation

  Jag behöver dra el kablar från el centralen som i huset

  Sölvesborg
 • Elinstallation

  * Vi har ett trasigt vägguttag som behöver bytas ut. * Skulle även vilja utöka med fler uttag drygt 2 meter ifrån det trasiga uttaget. Kanske man kan dra från första uttaget?

  Ronneby
 • Elinstallation

  Har köpt ett spabad som kommer v. 19 eller v. 20 och behöver installera 3 fas och jordfelsbrytare samt dra kabel fram till platsen där spabadet ska stå. Är ca 13-15 meter från fasadcentralen till platsen för spabadet. Jag kan själv skaffa och lägga ner kabelskyddrör.

  Karlskrona
 • Fastighetsskötsel

  Koppla in en 3 fas ledning och 3 uttag.

  Sölvesborg

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan