Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Sölvesborg

Är det jobbigt att hitta elektriker i Sölvesborg? Nu behöver du inte leta längre. Ta emot upp till 5 olika offerter från duktiga lokala elfirmor helt utan kostnad. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 651 förfrågningar i September 2022

Elinstallation

Karlshamn

Elinstallation

Olofström

Elinstallation

Ronneby

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Sölvesborg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Sölvesborg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Sölvesborg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Sölvesborg

Det bor 16783 personer i Sölvesborg och senaste året har 3 personer flyttat från kommunen. I Sölvesborg fanns det 2010 27 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Sölvesborg

Elektra i Lister-Mjällby AB

Metallvägen 5 SÖLVESBORG

0456 - 50213

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Blekinge Län
 • Sölvesborgs kommun

Kommuninformation

Sölvesborg kommun ligger i i sydvästra Blekinge och har ca 16800 invånare. Centralorten Sölvesborg har anor från medeltiden och det finns många mysiga smala gator i staden. Det finns både jordbruksbygd och skog och näringslivet domineras av jordbruksnäringen.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver hjelp at hänga opp tre lampor i taket då det är gamle uttag och olika uttag.

  Karlshamn
 • Elinstallation

  Flytt av mätartavla. Bähöver ny mätartavla.

  Olofström
 • Elinstallation

  Byta gamla ledningar i väggen och kontrollera nuvarande ledningar samt el uttag och el tavlan om det finns brist med säkerheten. Jobbet är i källaren, övervåningen och andr våning.

  Ronneby
 • Elinstallation

  Kraftstikkontakt till ladning af elbil. Systemet kan være udformet ved at:Installere et separat RCD-relæ type B (fejlstrømsrelæ) Fremføre et separat kabel som kan bære den ønskede ladestrøm Montere en CEE-stikkontakt

  Olofström
 • Elinstallation

  Hjälp att installera uttag 6st i tak. Elen är redan framdragen. Byta ut 5-6 ojordade uttag till jordade.

  Olofström
 • Elinstallation

  Installation av köksspis

  Karlskrona
 • Elinstallation

  Installera lamputtag i taken 6-7st (hänger trådar ner där uttagen ska vara). 5-6 stycken ojordade uttag i olika rum som ska bytas ut till jordade.

  Olofström

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan