Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Stockholm

Vi hjälper dig att komma i kontakt med elektriker i Stockholm. Hur smidigt som helst! Kvalitetssäkrade elektriker återkommer med offert på jobbet som du vill ha utfört. Enkelt och smidigt. Det finns många anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     782 förfrågningar i Januari 2023

Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

Stockholm

Elinstallation

Tyresö

Elinstallation

Stockholm

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Stockholm. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Stockholm finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Stockholm som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Stockholm

Det bor 845777 personer i Stockholm och senaste året har 17656 personer flyttat in till kommunen. I Stockholm fanns det 2010 2379 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Att anlita Elektriker

Elektrikern är en väldigt viktigt del vid om eller tillbyggnad. En del kan bygga stora dela av huset själv, men elen behöver en behörig elektriker dra. Vid en renovering behövs nästan alltid elektriker, det en amatör får göra själv är att byta elkopplare och anslutningsdon får högst va 16A och 400V samt att ändra en fast anslutning till ljusarmaturer i torra och brandsäkra miljöer. Men skulle man göra det själv kräver det självklart en person som vet vad han/hon håller på med. En elektriker behövs i alla andra eldrelaterade arbeten, som är nästintill alla arbeten.

En husägare är ansvarig för att elen ska vara korrekt dragen, och det kan leda till problem om inte elen dras av någon som har behörighet. Det är viktigt att elen dras ordrenligt av någon som är behörig till att dra den. Skulle den bli fel dragen så är det stor risk att det börjar brinna, skulle den göra det kan försäkringsbolaget vägra att betala dig, och i värsta fall kan någon bli skadad eller omkomma.

Det finns olika typer av elektriker och de elektrikerna som husägare oftast kommer i kontakt med är installationselektrikerna som är specialiserade på att bygga nya elsystem. En husägare kommer ofta i kontakt med serviceelektrikerna som är expert på att leta fel, laga elsystem och uppgradera redan befintliga system. Elektriska installatörorganisation är det vanligaste förbundet och de flesta elektriker är med i det här.

För att bli en elektriker och få elcertifikat börjar man med att läsa elinriktning på gymnasiet, därefter är man lärling i 1600 timmar enligt ett visst schema. Då har man ett certifikat men man har inte behörighet att kalla sig professionell elektriker, för att bli det behöver man ha flera års erfarenhet.

Det finns flera olika grader på behörighet och den elektriker som har behörighet för alla typer av elarbeten har AB-certifikat. Nästan samma behörighet med bara lite små förändringar har ABH- och ABL-certifikat. Det finns många servicetekniker som har en så kallas svagströmsbehörighet och den behörigheten tillåter personen att installera fasta anslutningar till ett redan befintligt system. Exempel på svagströmsarbeten är installation av vedpannor, fläcksystem, larmordningar och denna behörighet påbörjas med ett B.

Det är bra om du skickar offerter till några elektriker i god tid och skicka med en god beskrivning på vilket elarbete du skulle vilja ha hjälp med. Det finns nästan 800 företag som håller på med el i Stockholm.

Visar alla Elektriker i Stockholm

Reinholds Elservice AB

Tavelsjövägen 20 Stockholm

08-185418

Medlem SÄK Utför alla typer av elinstallationer felsökningar reparationer rotarbeten. Hos oss blir kunden nöjd

Ändra uppgifter

22:ans El-Team HB

Kavaljerstigen 8 HÄSSELBY

08 - 364689

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

A.J:S Elservice AB

Sockenvägen 475 ENSKEDE

08 - 6492870

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

A.T Elservice

Köpenhamnsgatan 6-8 KISTA

08 - 7505823

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

ABJ NetCom AB

Finspångsgatan 52 C SPÅNGA

08 - 230600

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Stockholms kommun är Sveriges huvudstad med ca 818000 invånare. I kommunen östligaste delar finns Stockholms skärgård med upp till 30000 olika öar vilket gör skärgården till den mest örika i världen. Näringslivet är förstås väldigt omfattande då de flesta finans, konsult och industriföretag har sina huvudkontor i Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Dörr / Ytterdörr / Innerdörr

  Behöver installera nytt lås(Jaleman) på ytterdörr samt altandörr

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej, Jag bor i Tyresö (Björkbacksvägen) och behöver hjälp av en elektriker att installera elen i två Spegelskåp. Det är nedanstående två skåp, Svedberg Sarek och Svedberg Skuru. https://www. svedbergs. se/produkter/badrumsmobler/spegelskap/skuru-spegelskap/ https://www. svedbergs. se/produkter/badrumsmobler/spegelskap/sarek-spegelskap-inkl. -tvattstallsljus/ Båda skåpen har eluttag och belysning (upptill och nertill).

  Tyresö
 • Elinstallation

  Gammal induktionshäll är sprucken, den nya kom med ej inkopplad sladd. Kort sagt:Koppla sladd till häll och Koppla kontakt till sladd.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Montering av två taklampor där takkontakt saknas (endast två kablar som sticker ut ur taket) samt installation av dimmer.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp att dra för el inför installation av tvättmaskin i vårt badrum. Detta i samband med att vi flyttar och det har funnits en tvättmaskin förut men som säljaren tagit bort till förmån för ett badkar. Säljaren beskriver att eluttaget för tvättmaskinen togs bort i samband med detta.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej, vi har tre fass till köket, men en prop brener 3-4 gånger per dag, det behövs fesökning, hur mycket kan det kosta?

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej, Skulle vilja tråda om huset på 112 kvm exl. Källare i samma storlek och garage på ca 30 kvm, dvs jag skulle vilja ta ett totalt omtag på samtliga utrymmen och byta ut alla strömbrytare, eluttag, elcentral och ledningar.

  Ekerö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan