Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Storuman

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Storuman? Då behöver du inte leta längre! Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Med våran tjänst vänder vi på konceptet, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar tid på att försöka få tag på en.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Umeå

Elinstallation

Umeå

Elinstallation

Umeå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Storuman. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Storuman finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Storuman som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Storuman

Det bor 6128 personer i Storuman och senaste året har 107 personer flyttat från kommunen. I Storuman fanns det 2010 16 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Hittade 0 företag

Filtrering

Kommuninformation

Storuman kommun ligger i lanskapet Lappland i Västerbottens län och har ca 6300 invånare. Terrängen består både av fjällterräng, skogsterräng och sjöar. Bla ligger sjön Storuman här. Inom näringslivet så är den dominerande näringen skogsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver ansluta ny skåpmonterad ugn (1*16A 220-240v), anslutningsladd 1,2m finns. Samt häll (2*16A 220-240v), anslutningssladd finns 1,1m. Det finns till nuvarande ugn 3fas 16A samt nolla +jord, kanske kan man dela upp detta och använda till de nya?

  Umeå
 • Elinstallation

  Gammalt hus där hallen är nyuppbyggd och det behöver dras el in i den nya hallen till ytterlampor och spottar i fönstren bredvid dörren samt kanske en lampa i taket. Sedan ska ett eluttag flyttas från en plats i sovrummet till väggen brevid typ 1,5m bort. En gammal tempraturjusterare ska monteras bort i köket.

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej! Jag är i behov en elektriker. Vi har installerat en luftvärmepump och behöver någon som kan installera en brytare som matar el till utedelen.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver flytta ett elmätarskåp från en fasadvägg till en annan.

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej, jag skulle behöva hjälp med att kolla vilka vägguttag som är jordade och kanske jorda eller ta bort dom som inte är det. Vet att det var problem med vägguttagen i köket. Skulle också behöva byta ut samtliga strömbrytare.

  Robertsfors
 • Elinstallation

  Behöver hjälp att flytta 3-4 eluttag, Flytta 2-3 lysknappar, koppla bort 2 element. Ett förråd som ska göras om.

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Vi har byggt in verandan och behöver el dit. Den behöver dras från befintligt uttag vid trappen innanför ytterdörren (den inre), genom väggen till jordat eluttag. Vi vill även ha monterat dosa i taket för takbelysning, elen är dragen men den behövs kopplas in.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan