Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Strängnäs

Låt en duktig elektriker i Strängnäs hjälpa dig med dina elproblem. Utan kostnad får våra anslutna elektriker möjlighet att lämna anbud på arbetet du önskar få utfört. Då vi har tusentals anslutna företag så kommer du snabbt att få kontakt med en professionell elektriker.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Nyköping

Elinstallation

Eskilstuna

Elinstallation

Trosa

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Strängnäs. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Strängnäs finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Strängnäs som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Strängnäs

Det bor 32414 personer i Strängnäs och senaste året har 395 personer flyttat in till kommunen. I Strängnäs fanns det 2010 62 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Strängnäs

Dunkers El & Energi

Hellberga Dunker, MALMKÖPING

0157 - 44193

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Isakssons El & Kylservice AB, Örjan

Finningevägen 75, STRÄNGNÄS

0152 - 16551

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Malmköpings Elektriska AB

Klovstensvägen 4, MALMKÖPING

0157 - 20900

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Mariefreds Elektrotjänst AB

Blåbärsstigen 7, MARIEFRED

0159 - 10526

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

NEA Installation AB, filial Strängnäs Elektriska

Dammvägen 12, STRÄNGNÄS

0152 - 34990

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

  • Södermanlands län
  • Strängnäs kommun

Kommuninformation

Strängnäs kommun ligger i Mälardalen i Södermanlands län och har ca 31700 invånare. Ett känt turistmål i kommunen är Gripsholms slott. Terrängen består av slättlandskap, lövträd och barrträd. Kommunen bildades 1971 och den största arbetsgivaren är kommunen själv. I övrigt domineras näringslivet av små och medelstora företag.

Senaste förfrågningar

  • Elinstallation

    I vårat badrum så är det förberett för att ha tvättmaskin men det finns ingen el framdragen. Badrum och proppskåp ligger i intilliggande rum i lägenheten. Jag behöver ett kostnadsförslag/offert.

    Nyköping
  • Elinstallation

    Byte av kabeln mellan fjärrvärmecentral och yttre givaren. Apparaten för fjärrvärmen ligger i husets källaren och givaren sitter på yttre väggen, på norrsidan. Uppskattningsvis 5 m emellan.

    Eskilstuna
  • Elinstallation

    Jag ska sätta upp et elstängselaggregat vid en vedbod där det inte finns el. Behöver hjälp med att dra el från en bod ca 25 m därifrån. Jag gör grävjobbet själv.

    Trosa
  • Elinstallation

    Under sommaren markläggs 0. 4kV fram till vår bostad. Vi behöver installation av mätare, uppkoppling till befintligt system samt omkoppling av elstammar som försörjer fyra stugor samt spis. Uppsättning av trefas handske vid parkering (kabel finns).

    Eskilstuna
  • Elinstallation

    Installera nytt kök. • Har idag 1fas i lgh. Behövs det fixas något special uttag till ugn och induktionshäll?

    Eskilstuna
  • Elinstallation

    Proppen går när vi kopplar in vår lilla uppblåsbara pool. Vi vill öka till 25 A eller något på proppen så vi även kan köra dammsugaren när vi har diskmaskinen igång

    Nyköping
  • Elinstallation

    1, Ny spotbelysning i Badrum. Byta till modern belysning. 8 st.

    Katrineholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan