Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Surahammar

Elektriker i Surahammar hjälper vi dig att hitta genom vår kvalitetssäkrade offerttjänst. Kvalitetssäkrade elektriker återkommer med offert på jobbet som du vill ha utfört. Enkelt och smidigt. Att få hjälp av elfirma skall inte innebära att du skall lägga massa tid bara på att hitta en. Elektrikerna får jaga dig tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Surahammar. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Surahammar finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Surahammar som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Surahammar

Det bor 9966 personer i Surahammar och senaste året har 31 personer flyttat från kommunen. I Surahammar fanns det 2010 44 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Surahammar

Ramnäs El Olsson AB

Box 7, RAMNÄS

0220 - 35460

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Surahammars Elaffär, AB

Box 27, SURAHAMMAR

0220 - 30683

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län
 • Surahammars kommun

Kommuninformation

Surahammars kommun ligger centralt i Mälardalen och har ca 10000 invånare. Genom kommunen rinner Strömsholms kanal och terrängen i övrigt består av myrmark och skog. Surahammar är en gammal bruksort men idag dominerar verkstadsindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi ska flytta och behöver hjälp med följande:Nedmontering av 2 st fast anslutna takfläktar, och montage av två lamputtag på dessa ställen. Nedmontering av 4 fast installerade lampor, och i dess ställe montera två andra fast installerade lampor (hyresvärdens), samt två lamputtag.

  Västerås
 • Elinstallation

  Hej, har golvvärme I badrummet som inte fungerar. Vi har en T2 termostat (T2 NRG-Temp Termostat). Displayen lyser inte blått.

  Västerås
 • Elinstallation

  Inkoppling av bastuaggregat 4,5 KW i badrum samt inkoppling av befintlig transformator till bastubelysning där behov av strömbrytare finns. I befintlig dosa i badrum finns fas, nolla och jord men antar att det behöver dras fram fler ledare så att bastuaggregatet kan kopplas in på 400 V.

  Västerås
 • Elinstallation

  Att montera fem lamputtag på taket (på befintliga dosor där elledningarna finns, huset är byggt 1982).

  Västerås
 • Elinstallation

  Har ett nytt spegelskåp med inbyggd belysning i badrummet. Detta ska kopplas in med elkablar från väggen. Spegelskåpet har som sagt redan inbyggd belysning så det är bara att koppla rätt kabel till rätt ställe i ”sockerbiten”.

  Västerås
 • Elinstallation

  Byte av 120 cm lysrör i garaget. De gamla har fastnat. Ev ny armatur.

  Västerås
 • Elinstallation

  Fördelning av inkommande befintlig el till bostadshuset, garaget och bod. Idag sitter en kopplingsdosa på väggen utomhus som fördelar ström till bostadshusets två normcentraler.

  Västerås

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan