Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Täby

Är det jobbigt att hitta elektriker i Täby? Nu behöver du inte leta längre. Det enda du behöver göra är att ange i formuläret vad du vill ha hjälp med. Resten sköter vi! Det finns flera olika anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Botkyrka

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Täby

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Täby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Täby finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Täby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Täby

Det bor 63739 personer i Täby och senaste året har 775 personer flyttat in till kommunen. I Täby fanns det 2010 120 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Täby

Anderssons El & Energi AB, J.A.

Åkerbyvägen 248, TÄBY

08 - 330020

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Arninge Elektriska AB

Box 7036, TÄBY

08 - 54442689

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Brandts El, P-O

Lövängsvägen 13, TÄBY

08 - 7585545

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

BSA Elektriska AB

Box 4056, TÄBY

08 - 7567815

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

BTS Golvfixar´n AB

Box 2905, TÄBY

08 - 51171846

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Täby kommun ligger ca 2 mil norr om Stockholm och har ungefär 62000 invånare. Det finns många grönområden i kommunen och i norra delen finns ett bevarat naturlandskap. Det finns över 5000 företag i kommunen och de flesta finns inom tjänste och handels-sektorn. Många pendlar också ut till Stockholm.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Styrning av fasadbelysning. En befintlig fasadbelysning skall styras så att den tänds vid skymning. Fyra fasadbelysningar skall styras av rörelsedetektor.

  Botkyrka
 • Elinstallation

  Byte (?) av infällda spottar i kök. De ger upp en efter en och behöver förmodligen bytas.

  Stockholm
 • Elinstallation

  I am installing a electric car charger and the installers have indicated that the current circuit board needs to separate the feed to the garage and the garage needs a separate circuit breaker. Sorry I only speak English.

  Täby
 • Elinstallation

  Hej vi behöver hjälp av en elektriker i området, norra Vallentuna eller Norrtälje, f. o. m 28 september, att ansluta el till en färdigmonterad bastutunna med elaggregat som är placerad några meter från huset. Gult rör sticker upp vid tunnan och röret utgår bakom elmätaren på husets södra terass och fortsätter under husets (Älvsbyhus) grund till tunnan. Önskar offert på arbetet.

  Vallentuna
 • Elinstallation

  Göra om elutag från ojordad till jordat

  Norrtälje
 • Elinstallation

  Vi behöver byta ut spotlights i villan. Ca 15-20 st. Till energisnålare och säkrare.

  Sollentuna
 • Swimmingpool

  Det gäller en utomhus badtunna, INTE en swimmingpool, men det var det alternativ som var närmast. Det är en hybrid badtunna som både har veduppvärmning och el. Den har belysning och elen till filteranläggning och circulationspumpen behöver kopplas till huset, alternativt vårt sidohus.

  Vallentuna

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan