Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Tingsryd

Elektriker i Tingsryd hjälper vi dig att hitta genom vår offerttjänst. Här finns hjälpen! Elektriker.se matchningsmotor ser till att du får offerter från duktiga elfirmor i din geografiska närhet. Du ska inte behöva jaga upptagna elektriker, istället tycker vi att de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Växjö

Elinstallation

Lessebo

Elinstallation

Växjö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Tingsryd. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tingsryd finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Tingsryd som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Tingsryd

Det bor 12243 personer i Tingsryd och senaste året har 127 personer flyttat från kommunen. I Tingsryd fanns det 2010 46 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Tingsryd

Hallabro Elektriska, AB

Strömgatan 4, TINGSRYD

0477 - 55555

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Tingsryds kommun

Kommuninformation

Tingsryd kommun ligger i Småland i Kronobergs län och har ca 12500 invånare. Terrängen består av skog och ett stort antal olika insjöar. Näringslivet är väldigt varierat med många småp och mellanstora företag inom många olika branscher.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  4 st väggarmaturer utomhus + skymningsrelä 3 st infällda spotlights i uterum + dimmer 1 st utag för pendellampa i tak+dimmer

  Växjö
 • Elinstallation

  Hej. Jag behöver byta 8 kontakt .

  Lessebo
 • Elinstallation

  Hej! Vi har fått badrummet helrenoverat och som kronan på verket har vi köpte en handdukstork (PAX Flex med Momentum II). Allt är monterat och klart.

  Växjö
 • Elinstallation

  - Få golvvärme installerat i mitt uterum. VVS:aren lägger slingorna (EL), jag behöver ha elektriker till att avsluta installationen med uttag och enhet. - Lägga till vägguttag i uterummet.

  Växjö
 • Elinstallation

  Behöver dra fram el till tomtgränsen för nybyggnation av hus.

  Växjö
 • Elinstallation

  Installation av 3 laddboxar i garage i en bostadsrättsförening!

  Växjö
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp med att byta sladd och kontakt i en gammal vägglampa!

  Växjö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan