Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Tomelilla

Söker du en proffsig elektriker i Tomelilla? Vi har tagit fram en offerttjänst för att hjälpa dig! Genom vår tjänst får du offerter från lokala elfirmor och du väljer helt själv vem du vill anlita. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Elinstallation

Höganäs

Elinstallation

Ystad

Elinstallation

Eslöv

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Tomelilla. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tomelilla finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Tomelilla som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Tomelilla

Det bor 12929 personer i Tomelilla och senaste året har 22 personer flyttat från kommunen. I Tomelilla fanns det 2010 32 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Tomelilla

Lindstens Elektriska AB

Box 33, TOMELILLA

0417 - 13510

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Tomelilla kommun är belägen i Skåne och har ca 12800 invånare. Landskapet består till stor del av odlade jordbruksområden och skogsmark. Det finns knappt 1700 företag i kommunen och majoriteten av dessa verkar inom jordbruk men även ett antal inom handel.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installera grindöppnare till slaggrind, montering och el.

  Höganäs
 • Elinstallation

  En ny golvvärmethermostat ska sättas in för att ersätta den befintliga. Jag har den nya, behövs bara installation.

  Ystad
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med belysning ovanför diskbänk vad jag kan se går det inte att byta lampor själv utan måste byta allt. . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Eslöv
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp att dra om elen i ett nybyggt kök i ett gästhus. Det är fördraget rör från elskåpet som sitter rakt ovanför kökbänken. Från dessa behöver det dras el till diskmaskin, ugn och spishäl.

  Vellinge
 • Elinstallation

  Montering och inkoppling av tre taklampor hus i Hjärup

  Staffanstorp
 • Elinstallation

  Vi bor i en nyproduktion (2 månader gammal) i Västra hamnen i Malmö och önskar att byta tre strömbrytare (som i nuläget inte är dimbara) till dimbara. Vad skulle arbetet + dimrarna kosta hos er?

  Malmö
 • Elinstallation

  Koppla in en luft värmepump

  Åstorp

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan