Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Trosa

Har du behov av att få hjälp av en elektriker i Trosa? Då behöver du inte leta längre! Kvalitetssäkrade elektriker återkommer med offert på jobbet som du vill ha utfört. Enkelt och smidigt. Många duktiga elektriker väntar på att få utföra jobbet du vill ha hjälp med. Spara tid och pengar genom vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Elinstallation

Strängnäs

Elinstallation

Eskilstuna

Anläggningsarbete

Strängnäs

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Trosa. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Trosa finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Trosa som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Trosa

Det bor 11469 personer i Trosa och senaste året har 16 personer flyttat in till kommunen. I Trosa fanns det 2010 7 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Trosa

Horney & Rosengren El AB

Björnbärsvägen 6, TROSA

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Trosa Elektriska Installations AB

Högbergsgatan 56, TROSA

0156 - 12450

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Widbergs Elektriska, M.

Granitvägen 45, TROSA

0156 - 16422

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Trosa kommun

Kommuninformation

Trosa kommun ligger i Södermanland och har ca 11300 invånare. Det är en unga kommun som bildades 1991. Genom kommunen flyter Trosaån som är i förbindelse med Mälaren och i terrängen i övrigt dominerar jordbrukslandskapet. Näringslivet är väldigt varierat med företag som verkar inom många olika brancher.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej! Vi behöver hjälp att installera en laddstation till en laddhybrid. Vi har än inte bestämt vilken laddstation vi ska ha, troligtvis Easee Avståndet mellan elcentralen och laddaren är ca 2 mm.

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Hej, har ett förråd på övervåningen som jag vill ta bort. Det går dock några elkablar (ström och gammal telefonjack som kan tas bort) som behöver flyttas. Jag tror inte det är så stort jobb, men ni vet bättre än mig.

  Eskilstuna
 • Anläggningsarbete

  Har installerat ett nytt reningsverk och behöver dra el på utsidan av fastigheten till kontrollenhet. Mvh Sofia

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Jordfelsbrytare bryter ej strömmen. Felsöka/byta ut jordfelsbrytare

  Nyköping
 • Elinstallation

  Ordna ett 3-fasuttag i lägenhet (bostadsrätt) samt ett par 230-voltuttag.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Utförande av märkning elcentral i villa

  Nyköping
 • Elinstallation

  Kök. El till ny spishäll, El till framtida kyl/frys samt ugn och micro, Vägguttag vid arbetsbänk. Hall.

  Katrineholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan