Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Tyresö

Om du ska anlita en elektriker i Tyresö så finns hjälpen nära. Vi hittar elfirmor som hjälper dig. Utan kostnad får våra anslutna elektriker möjlighet att lämna anbud på arbetet du önskar få utfört. Många duktiga elektriker väntar på att få utföra jobbet du vill ha hjälp med. Spara tid och pengar genom vår offertförmedling.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 751 förfrågningar i Augusti 2020

Elinstallation

Botkyrka

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Stockholm

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Tyresö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Tyresö finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Tyresö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Tyresö

Det bor 42882 personer i Tyresö och senaste året har 345 personer flyttat in till kommunen. I Tyresö fanns det 2010 71 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Tyresö

All-El i Stockholm AB

Vendelsövägen 60, TYRESÖ

08 - 7128505

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Beckmans Elektriska Installationer EFTR AB

Box 2147, TYRESÖ

08 - 7423920

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bollmora El-Tjänst AB

Vintervägen 18, TYRESÖ

08 - 7127142

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elcentralen C & E HB

Stickvägen 11, TYRESÖ

070 - 9555244

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elektrotjänst i Tyresö AB

Box 129, TYRESÖ

08 - 4486860

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Tyresö kommun är belägen i Södermanland längs kusten av Östersjön och har ca 42300 invånare. Kommunen ingår i Storstockholm och har betydande skärgård. Eftersom kommunen ligger så nära Stockholm så är det många som pendar ut till Stockholm men det finns även ett varierat eget näringsliv inom många branscher.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Vi undrar hur mycket kostar det med en utföring av felsökning i vårt badrums spotlight uppkoppling samt utbyte av en LED spegel i vårt badrum. När kan man tidigast boka upp en tid med en elektriker?

  Botkyrka
 • Elinstallation

  Montering av badrumsspegel med belysning uppsättning av 2 st spotarmaturer montering av två utanpåliggande dubbeluttag byte av trasig takspotlampa nya armaturer och uttag finns, ledningsdragning OK. 3 takkrokar behövs kontroll av befintlig 1 st spotarmatur

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag har ett hus i Våmhus med direktverkande el. Bor stor del av tiden i Stockholm och vill kunna fjärrstyra värmen i Våmhus. Har hört talas om att det ska vara möjligt med bl. a.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Hej! Vi har öppnat upp en vägg där eldragningen för lampknappen var till taklampan. Vi behöver nu hjälp att dra el från taklampa för att göra en ny lampknapp, alternativt bila in den eldragningen som finns, i taket.

  Stockholm
 • Elinstallation

  JA BEHÖVER EL INSTALLATION FÖR 40 KV2 GARAGE. 2 EL KONTAKT, 2 LAMPOR, 2 UTELAMPOR OCH SYSTEMET FÖR CARPORT

  Sollentuna
 • Elinstallation

  Vi behöver hjälp med att sätta upp fem stycken lampor. Alla kopplingar är av den "gamla" typen med en krok som hänger ned(+ lite kabel kanal), de lampor som vi vill sätta upp är direkt mot taket. Så vi behöver hjälp med att ta ur/såga av krokarna och fixa till kontakterna där det krävs + installation av de nya lamporna.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag har en takrosett i mitt vardagsrum men ingen el som leder upp dit. Jag vill fixa det så att jag kan ha en lampa där.

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan