Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Upplands Väsby

När du behöver ha tag i en elektriker i Upplands Väsby så får du snabbt hjälp genom oss. Elektriker.se matchar din förfrågan mot anslutna elföretag och upp till 5 olika elektriker får kontakta dig. Vi har tusentals olika företag över hela Sverige och att lämna en förfrågan kostar dig ingenting.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i Mars 2021

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Stockholm

Elinstallation

Sigtuna

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Upplands Väsby. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Upplands Väsby finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Upplands Väsby som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Upplands Väsby

Det bor 39108 personer i Upplands Väsby och senaste året har 648 personer flyttat in till kommunen. I Upplands Väsby fanns det 2010 137 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Upplands Väsby

Bravida Sverige AB, Elektrobyrån

Box 2024, UPPLANDS VÄSBY

08 - 59079530

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elmetoder AB, Svenska

Vitmåravägen 74, UPPLANDS VÄSBY

08 - 56470151

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Elprojekt Stockholm AB

Vatthagsvägen 3, UPPLANDS VÄSBY

08 - 6269392

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

J P J Elektriska AB

Ekvägen 12 c/o Söderdahl, UPPLANDS VÄSBY

070 - 7762339

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Jowa El & Bygg AB

Odenvägen 18, UPPLANDS VÄSBY

08 - 59077309

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byte av lampknapp/strömbrytare på lampan över diskbänken.

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag behöver byta huvudsäkring från 16 till 20 ampere

  Stockholm
 • Elinstallation

  Jag har renoverat vardagsrummet i den villa jag bor i och i samband med detta ersatt vissa eluttag med nya samt utökat med fler eluttag och lampor. Jag skulle vilja få hjälp med framdragning av kablar, framförallt jordkabeln, och inkoppling. Utöver detta har spis och ugn slutat att fungera och dessa behöver återinkopplas.

  Sigtuna
 • Elinstallation

  Dra el och installera tvättmaskin i badrum.

  Nynäshamn
 • Elinstallation

  Jag skulle behöver hjälp att installera fyra stycken dimrar samt koppla ur en sladd på vinden (el som vi inte vet varför den finns där). Dimrar och Switch finns på plats.

  Nacka
 • Elinstallation

  Hej, Jag har fått fel på elen i mitt badrum. Jag har bytt ut mina halogen spottar 12v, 25w, 370lm, men en spott lyser i varje fall inte. I samma badrum har jag två andra glödlampor (nyköpta) men när den ena lyser, lyser inte den andra, eller också lyser båda och ingen går att släcka (om man inte skruvar ur dem).

  Tyresö
 • Elinstallation

  Koppla om felkopplad datakabel eller ev. Dra ny ”rätt” kabel från uv till öv i radhus

  Stockholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan