Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Uppsala

Behöver du hjälp av en elektriker i Uppsala? Du har kommit helt rätt! Genom vår offertförmedling får du offerter från lokala elfirmor och du väljer själv vem du vill anlita. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Elinstallation

Östhammar

Fönsterputs

Enköping

Elinstallation

Uppsala

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Uppsala. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Uppsala finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Uppsala som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Uppsala

Det bor 197646 personer i Uppsala och senaste året har 3036 personer flyttat in till kommunen. I Uppsala fanns det 2010 376 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Uppsala

ALLTEK Finspång AB

Björkgatan 4, UPPSALA

018 - 600403

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Almunge El, Gunnar Nilsson

Vattnadal, ALMUNGE

0174 - 20000

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Björklinge El Magnus Pettersson AB

Spelmansvägen 10, BJÖRKLINGE

018 - 370605

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, Elavd. div Sthlm

Box 25, UPPSALA

018 - 650068

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, filial

Box 25, UPPSALA

018 - 695674

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Uppsala kommun

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Koppla in spabad, trefas och strömbrytare

  Östhammar
 • Fönsterputs

  6 fönster + 3 källarfönster (in-och utvändigt).

  Enköping
 • Elinstallation

  Vi äger en villa i Uppsala. På fredag ska huset bli kopplad till öppen fiber från Telia. Huset är bebott av 4 stycken studenter som allihopa vill ha sitt eget datanätuttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej! Vi håller på att renovera vårt kök och behöver hjälp med att fixa elen. Det som troligtvis behöver göras är bla:

  Uppsala
 • Elinstallation

  önskar en felsökning på en köksfläkt som har dött helt. både belysning och styrning funkar ej. önskar ett byte av brytare samt 230V uttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Installera ny inbyggnadsugn, ny induktionshäll samt sätta upp en köksfläkt.

  Enköping
 • Elinstallation

  Hej vi ska renovera badrum och behöver offert på diverse installation av EL, det som ska läggas/kopplas in är Golvvärme (inköpt Ebeco 200 Cable Kit 650 Watt till 7. 3 m2 badrum) LED badrums spegel och uttag vid denna, uttag till tvätt/torktumlare, 6 st spotlights, badrumsfläkt (Inköpt fresh intelligence). Datum för läggning av Golvvärme 7,8 Juni och resterande Installationer 22-24 juni. Huset ligger i Älvkarleö.

  Älvkarleby

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan