Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Uppsala

Behöver du hjälp av en elektriker i Uppsala? Du har kommit helt rätt! Genom vår offertförmedling får du offerter från lokala elfirmor och du väljer själv vem du vill anlita. Det är bekvämt, går snabbt och kostar dig inga pengar att lämna en förfrågan. Du väljer dessutom själv själv om du vill anlita någon av firmorna.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 093 förfrågningar i Januari 2021

Elinstallation

Håbo

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Håbo

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Uppsala. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Uppsala finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Uppsala som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Uppsala

Det bor 197646 personer i Uppsala och senaste året har 3036 personer flyttat in till kommunen. I Uppsala fanns det 2010 376 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Uppsala

ALLTEK Finspång AB

Björkgatan 4, UPPSALA

018 - 600403

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Almunge El, Gunnar Nilsson

Vattnadal, ALMUNGE

0174 - 20000

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Björklinge El Magnus Pettersson AB

Spelmansvägen 10, BJÖRKLINGE

018 - 370605

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, Elavd. div Sthlm

Box 25, UPPSALA

018 - 650068

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, filial

Box 25, UPPSALA

018 - 695674

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län
 • Uppsala kommun

Kommuninformation

Uppsala kommun är en folkrik kommun vid mälaren i Uppland som har ca 190700 invånare. Inom näringslivet dominerar tjänstesektorn med många IT-företag men det finns många företag representerade inom andra branscher också. Uppsala är nordens äldsta universitetsstad.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Nedsäkring 20A till 16A mätarskåp

  Håbo
 • Elinstallation

  Installation av en induktionshäll och varmluftsugn från IKEA. 3 säkringar med 16a finns framdraget som den förra spisen var kopplad på. Rådgivning och eventuellt byte av elcentral och installation av jordfelsbrytare.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi har precis flyttat in i ett Parhus, fick som en rekommendation från besiktningsman att installera en jordfelsbrytare , huset är byggt 1991

  Håbo
 • Elinstallation

  Hej! Jag vill ha ett kostnadsförslag för elinstallation för min lägenhet avseende dessa objekt:Badrum:

  Uppsala
 • Elinstallation

  El till garage. 10 uttag varav 2 utomhusuttag. 6 st utebelysning fasad.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Efter att jag har anslutit en apparat till det externa uttaget i mitt garage har jag inga lampor eller ström i garaget. Jag kan inte hitta några säkringar eller utlösare som har gått. Jag är också intresserad av en preliminär uppskattning för uppdatering av normcentralen

  Uppsala
 • Elinstallation

  Hej, jag håller på att renovera upp en gammal sommarstuga a 42m2. Total inre renovering med allt invändigt nytt, nya reglar i väggarna, ny isolering, nya fönster, nytt golv, etc. Behöver hjälp med allt gällande rörande elen (inkl.

  Uppsala

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan