Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Älvkarleby

Elinstallation

Uppsala

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installera jordat vägguttag under vask. Ledning finns framdragen, liksom borrat hål för uttag.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Dra om elen i huset ojordat och gamla centraler vill ha allt nytt

  Älvkarleby
 • Elinstallation

  Jag behöver hjälp att koppla ur min gamla och in min nya tvättmaskin.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Se över möjligheter/förbereda för laddplats för elbil. Laddboxen ska sitta på en laddstolpe/vägg till carport utomhus vid ett fritidshus. El är inte framdraget till parkeringsplatsen, som är belägen ca 5 m från mätarskåpet.

  Heby
 • Elinstallation

  Tre saker (jag gräver det gula plaströret på er anvisning) 1) Utomhus:dra el från carport till cykelbod (10 m), belysning + uttag 2) Utomhus:dra el från carport till förråd (10 m), belysning + uttag 3) Dra el från övervåning upp till vind:

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vill förnya elen i huset något så det är jordade uttag i alla rum, ersätta det gamla proppskåpet mot en nyare dito med automatsäkringar och en jordfelsbrytare. Det är ett hus på 90kvm samt 100kvm biarea (källare+garage) från 60-talet. Då jag inte kunde välja ett mer specifikt datum-omfång så skriver nämner jag det här:

  Tierp
 • Elinstallation

  Jag vill ha ett kontantuttag i mitt duschrum för min tvättmaskin som beräknas komma den 9 maj. Det finns ett fast uttag som man kan koppla tvättmaskinen till men jag vill gärna ha en kontakt eftersom maskinen levereras med hankontakt.

  Enköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan