Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Uppsala

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 811 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Uppsala

Elinstallation

Enköping

KOMMUNER I Uppsala

Filtrering

Sökfilter

 • Uppsala län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byta ampere på elens huvudsäkringen. Från 25 till 16.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Kabeldragning från redan befintlig 3-fas dosa på yttervägg till teknikutrymme för utomhuspool, montering av c:a 6 eluttag, alternativt fast installation, för cirkulationspump, saltklorinator, UV-lampa och värmepump, montering av jordfelsbrytare. Kabeldragning, 12V, mellan saltklorinatorn och två LED-lampor i poolväggen.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Vi vill gräva ner en ny kabel från huset till garage och lada. Eventuellt dra elen från garage till lada i luften?Garage och lada står med ett avstånd på tre meter från varandra.

  Enköping
 • Elinstallation

  Installation av ny Electrolux Häll i köket. Elgiganten meddelade mig att en elektriker måste installera den annars kommer inte hemförsäkringen att gälla. Söker därför en billig elektriker som kan installera hällen åt mig.

  Uppsala
 • Elinstallation

  Installation av en ny elcentral samt två utomhuskontakter till luftvärmepump och AC i Ingstarbo, Lövstabruk.

  Tierp
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att få en anslutning på utsidan av huset för att ansluta el försörjning till ett reningsverk som ska installeras. Det finns redan kablage draget fram till en laddbox 16A som eventuellt kan användas för att göra en grenkoppling. Från grenkopplingen ska även en koppling till en Utelampa göras.

  Enköping
 • Elinstallation

  Renovering av gammalt hus med eldragning som absolut behövs uppdateras. Är dock mitt uppe i rivning och behöver kapa elen till ett par rum så vi kan göra dem rena (ev utanpåliggande kabel i en del rum efter återställande). Mycket behövs göras på tomten vad gäller el men vi börjar med det här behovet av hjälp.

  Enköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan