Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Uppvidinge

Elektriker i Uppvidinge hjälper vi dig att hitta genom vår kvalitetssäkrade offerttjänst. Ange vad du vill ha hjälp med i formuläret så kommer intresserade elföretag att kontakta dig med offert på arbetet. Det finns många anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Växjö

Elinstallation

Tingsryd

Elinstallation

Växjö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Uppvidinge. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Uppvidinge finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Uppvidinge som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Uppvidinge

Det bor 9267 personer i Uppvidinge och senaste året har 76 personer flyttat från kommunen. I Uppvidinge fanns det 2010 14 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Uppvidinge

Råsmarks El, AB

Box 63 ALSTERMO

0481 - 61062

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

TG- Automation AB

Järnvägsgatan 12 ALSTERMO

0481 - 61563

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Åseda Eltjänst AB

Järnvägsgatan 45 ÅSEDA

0474 - 71310

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Uppvidinge kommun

Kommuninformation

Uppvidinge kommun ligger i Kronobergs län och har ca 9300 invånare. Uppvidinge är en riktig skogskommun där mer än 80% av ytan består av skog och området är också rikt på sjöar. Det är en gammal industrikommun också är så också idag inom trä och metallindustri.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Behöver dra el från proppskåpet ute till andra sidan huset (ca 15-20 meter). Behöver kunna koppla in värmare, pump o lampor till en 7,3x3,7 m ovanmark pool. Vill alltså ha 4 eluttag ute på husväggen.

  Växjö
 • Elinstallation

  Har enskilt avlopp med pump vill koppla in varningskabel för pump

  Tingsryd
 • Elinstallation

  Jag har några spotlights i badrummet och när jag släcker ljuset via strömbrytaren så slocknar inte alla lampor. Vi kar tedan testat att byta ut dessa lampor och bytta strömbrytaren. Hjälper inte, kan det var fel i transformatorn?

  Växjö
 • Elinstallation

  Installation af Komfur (SPIS), det nye komfur er 230v med fase og nul og jord, det gamle stik på væggen har ikke nul det er til 3 faser og jord. Så der skal trækkes en nul frem til stikket på væggen.

  Älmhult
 • Elinstallation

  Hej Vi har et Torp i Ekhult (plats 2096). E-on satte pludselig vores faktura op til 4. dobbelt pris og begrunder det med at hovesikringen der går ind i huset er 25A og dette skal ændres til 16A. Kan I hurtigst muligt komme med en pris på denne ændring af hovedsikringen?

  Markaryd
 • Elinstallation

  Installera och koppla in jordfelsbrytare i hus.

  Lessebo
 • Elinstallation

  Hej , Behöver hjälp att får eluttag monterat på utsida av vårt hus då vi skaffat elbil. Henrik

  Växjö

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan