Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Vadstena

Befinner du dig i Vadstena och är i behov av en elektriker? Vi ska hjälpa dig. Elektriker.se matchningsmotor ser till att du får offert från professionella elfirmor i din närhet. Vi har tusentals olika företag över hela Sverige och att lämna en förfrågan kostar dig ingenting.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Fastighetsskötsel

Motala

Elinstallation

Linköping

Fastighetsskötsel

Motala

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Vadstena. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vadstena finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Vadstena som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Vadstena

Det bor 7415 personer i Vadstena och senaste året har 29 personer flyttat från kommunen. I Vadstena fanns det 2010 5 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Vadstena

Konsultfirma Anders Mårtensson

Klosterledsgatan 11 B, VADSTENA

0143 - 29079

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

MSI-EL Motala Ströms Installation AB, filial

Kungs Starbyvägen 3, VADSTENA

0143 - 10631

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Vadstena El & Styrteknik AB

Kung Valdemars väg 40, VADSTENA

0143 - 12426

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vadstena kommun ligger i Östergötland vid Vättern och har ca 7500 invånare. Vadstena är kanske mest känt för Vadstena kloster som byggdes på 1300-talet och var Heliga Birgittas kloster. Lanskapet består mest av slättlandskap och inom näringslivet dominerar service och tjänsteföretagen.

Senaste förfrågningar

 • Fastighetsskötsel

  Hej har en taklampa som ska sättas i taket men kan inte det där med kablarna

  Motala
 • Elinstallation

  Jag bor på Brf Berga Lillgårdsgatan 35, bottenvåning Vi håller på att renovera vårt kök -Framdragning av 3-fas från källare till lägenhet och inkoppling av spis -Installation av 3 eluttag i kök -Framdragning av el till diskmaskin -Nya säkringar?

  Linköping
 • Fastighetsskötsel

  Skulle behöva sätta upp en lampa men behövs göra av en elektriker

  Motala
 • Elinstallation

  Renovering av kök. Behov av hjälp med omflyttning av eluttag och lampknapp samt installation av alliansfläkt

  Linköping
 • Elinstallation

  Har ett väldigt gamalt el-element i ett förråd i anslutning till tvättstugan. Förrådet är otroligt kallt vilket gör att elementet är jättehett hela tiden. Går inte att justera termostaten, vredet har fastnat.

  Linköping
 • Elinstallation

  Vi har nyligen flyttat in i en lägenhet i ett gammalt hus. Lägenheten renoverades 2017 och elskåp mm är modern, allt funkar bra. Vi behöver hjälp av en elektriker:

  Norrköping
 • Elinstallation

  Byte av Plejd-dosa (befintlig är ej i funktion), installation av nytt eluttag i takhöjd,

  Linköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan