Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Valdemarsvik

Tycker du att det är krångligt att hitta en duktig elektriker i Valdemarsvik? Lugn, hjälp finns! Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Fördelarna med tjänsten är att du slipper lägga tid på att hitta duktiga elektriker som ändå är upptagna och kanske sparar du pengar också.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Norrköping

Elinstallation

Motala

Elinstallation

Norrköping

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Valdemarsvik. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Valdemarsvik finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Valdemarsvik som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Valdemarsvik

Det bor 7751 personer i Valdemarsvik och senaste året har 51 personer flyttat från kommunen. I Valdemarsvik fanns det 2010 20 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Valdemarsvik

N Östlunds El AB

Prästgårdsvägen 7, GRYT

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Vångstens Elektriska

Vångsten Uppgården 1, VALDEMARSVIK

0123 - 32178

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Östergötlands län
 • Valdemarsviks kommun

Kommuninformation

Valdemarsvik kommun ligger i den sydöstra delen av Östergötland och har ca 7800 invånare. Terrängen består av både skog och skärgård och det är dessutom ganska kuperat. Näringslivet domineras av den offentliga sektorn och verkstadsindustri.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Byte av elcentral till ny med vippbrytare och jordfelsbrytare.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Vi ska göra om en bastu till en IR-bastu och behöver hjälp med att koppla bort bastuaggregatet och istället sätta in ett vanligt eluttag som IR-bastun kan kopplas in i. Eluttaget behöver vara säkrat för 16 A.

  Motala
 • Elinstallation

  Borttag av lampknapp och tillhörande sladdar. Vill även ha hjälp med bedömning av två eluttag om dessa ev behöver någon åtgärd. Uppsättande av två nya uttag i sovrum.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Montering av fast belysning i kök, 4 st lampor. Byte av 3 st strömbrytare till dimmer.

  Linköping
 • Elinstallation

  Timer för elspis i en bostadsrättslägenhet

  Norrköping
 • Elinstallation

  Jordfelsbrytare löser ut när en propp som tillhör garaget är in

  Linköping
 • Elinstallation

  Har en liten butik med ett eluttag som inte längre fungerar. Detta måste fixas så fort som möjligt.

  Mjölby

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan