Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Varberg

Om du tänker anlita en elektriker i Varberg så finns hjälpen här. Vi hittar företag som hjälper dig. Du säger vad du behöver hjälp med så sätter vi dig sedan i kontakt med olika elektriker. Att få hjälp av elfirma skall inte innebära att du skall lägga massa tid bara på att hitta en. Elektrikerna får jaga dig tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Elinstallation

Kungsbacka

Elinstallation

Halmstad

Elinstallation

Falkenberg

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Varberg. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Varberg finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Varberg som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Varberg

Det bor 58032 personer i Varberg och senaste året har 645 personer flyttat in till kommunen. I Varberg fanns det 2010 199 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Varberg

Bröderna Ivarssons El AB

Furuvägen 8, ULLARED

0346 - 30831

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Donalds El AB

Wallmarksvägen 2, 43278 Tvååker

0706080250

Ändra uppgifter

El & Data Installation i Varberg AB

Krabbesväg 10 A, VARBERG

0340 - 627370

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

El-Andersson i Vessigebro AB

Brogatan 7, VESSIGEBRO

0346 - 20585

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

ELAJO Elteknik AB, Filial Nösslinge El

Box 192, SKÄLLINGE

0340 - 35661

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Hallands län
 • Varbergs kommun

Kommuninformation

Varbergs kommun ligger i Hallands län och är en kommun i tillväxt. Det bor ca 56600 invånare i kommunen den ligger vackert längs med västkusten. Exempelvis ligger Ringhals kärnkraftverk här och det är en av kommunen största arbetsgivare. Näringslivet är mycket väl utpritt över flera olika branscher.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Installation av gatubelysning för vägföreningen Välås samfällighetsförening. 15 stolpar á 6m meter med armaturer och kablage. Rör och betongfundament finns installerade i stort.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Dra in trefas till befintlig fastighet och bygge ett attefallshus.

  Halmstad
 • Elinstallation

  Jag behöver ett utvändigt eluttag för laddstation till gräsklippare

  Falkenberg
 • Elinstallation

  Montering av belysning under köksskåp, elen är framdragen och ledningarna klara, eluttag i badrum samt montering av uttag i garderob. Byte av ugnslampa, om det inte går (glashöljet till lampan sitter fast) byte av ugn. Allt finns på plats.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Jag har en 3 delad strömbrytare där två delar har slutat fungera dessutom har plasthöljet runt de 3 strömbrytarna gått sönder. Dessutom finns det några dimmer där jag tror att säkringar behöver bytas ut och på en dimmer har knappen gått sönder om det är möjligt att byta ut en knapp eller om hela dimmern behöver bytas ut.

  Halmstad
 • Elinstallation

  Dra kablar från en fast installation i badrum för att sätta in tvätt- & torktumlare.

  Kungsbacka
 • Elinstallation

  Installera 3 downlights och en takpendel lampa.

  Halmstad

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan