Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 210 förfrågningar i December 2021

Elinstallation

Sundsvall

Byggledning

Ånge

Elinstallation

Härnösand

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Jag bor i en villa där en del tidigare varit uthyrd. Det finns därför två el-mätare och jag betalar därför två anslutningsavgifter. Önskar nu hjälp med att koppla om så att hela huset försörjs via endast en mätare, samt att göra nödvändiga anmälningar till nätbolaget.

  Sundsvall
 • Byggledning

  Skulle vilja byta ut ett gammalt proppskåp. Samt byta ut kontaktuttag

  Ånge
 • Elinstallation

  Byte av fast installerad gammal spis till ny spis. 380/400V, bilder finns på gamla och nya spisens kopplingsschema samt på befintlig koppling. Nya spisen har även perilex men befintlig kabel har ej 5 trådar.

  Härnösand
 • Elinstallation

  Byta säkring från 16amp till 25amp

  Sollefteå
 • Elinstallation

  Ordna till ursprung el kopplingar,mest i källaren/nedervåning. Den har varit omkopplad. Fungerar ej med el nere.

  Härnösand
 • Elinstallation

  En kolfilterfläkt ska sättas upp. Det har suttit en sonum fläkt i ett hål i väggen med kanal. Ett vägguttag finns och en kabel finns från vägguttag till sonum fläkten.

  Kramfors
 • Elinstallation

  Sätta upp en kolfilterfläkt. Uttag finns men det har bara suttit en sunon fläkt i ett hål i väggen med kanal. En kabel finns från vägguttag till sunonfläkten.

  Kramfors

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan