Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Örnsköldsvik

Elinstallation

Sundsvall

Elinstallation

Kramfors

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Inkoppling av ny spis med eventuellt byta av väggkontakt. .

  Örnsköldsvik
 • Elinstallation

  Nyinkoppling av el till fastighet knävland 106.

  Sundsvall
 • Elinstallation

  Hus från 1920 med äldre el som inkommer upp från vägg och ut, tidigare utanpåliggande men detta är nu klippt under renovering. Skulle behövas sanera alt konverteta så det återigen finns el i rummen.

  Kramfors
 • Elinstallation

  Installation av 3-fas uttag

  Kramfors
 • Elinstallation

  Indragning av el i nybyggt mindre hus. 80m2 Kök:K/F DM Spis Fläkt Två ställen med flera uttag under överskåp Ett uttag på köksö Ett uttag i hörn skafferiet Lampa ovanför köksö Lilla rummet:

  Örnsköldsvik
 • Elinstallation

  Byte av elledningar till jordade.

  Timrå
 • Elinstallation

  Koppla in en spis i väggen där uttaget är borta

  Sundsvall

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan