Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Västernorrland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 228 förfrågningar i Augusti 2021

Elinstallation

Sundsvall

Elinstallation

Sundsvall

Elinstallation

Härnösand

KOMMUNER I Västernorrland

Filtrering

Sökfilter

 • Västernorrlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Jag vill ha hjälp att koppla in en en tvättmaskin och belysning på ett spegelskåp. Önskar kontakt via Mail och inte telefon.

  Sundsvall
 • Elinstallation

  Byta ut 2st gamla proppskåp, med porslinssäkringar till nya snabbsäkringar. Samt dra nya kablar för att jorda kontakter i huset. 90kvm, 2plan+källare.

  Sundsvall
 • Elinstallation

  Jag har en fast inkopplad spis (380V) som ska bytas ut, behöver hjälp att sätta upp ett uttag istället för den fasta anslutningen. Ulvvik 125, Älandsbro

  Härnösand
 • Elinstallation

  Vi är nya ägare av ett fritidshus (3 rum, 49 kvm). Vi vill göra en allmän kontroll och undersökning av elen så att allt står rätt till. Vi vill också installera en jordfelsbrytare eftersom det saknas.

  Timrå
 • Elinstallation

  Ny carport, behöver matning dragen till denna samt central, uttag för motorvärmare samt belysning monterad.

  Sollefteå
 • Elinstallation

  Montera vägguttag, där sitter kablar in i kantat direkt

  Sundsvall
 • Elinstallation

  Säkra upp huset från 16 ampere till 20

  Härnösand

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan