Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Västmanland

Fyll i ditt postnummer där arbetet ska utföras och ange sedan vad du behöver ha hjälp med och vi hjälper dig att hitta lokala elektriker som lämnar offerter. Samtliga anslutna elektriker är kvalitetssäkrade vilket get extra trygghet för dig som kund. Det är självklart helt kostnadsfritt att använda vår tjänst och du förbinder dig inte till något.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 622 förfrågningar i Maj 2021

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

Elinstallation

Västerås

KOMMUNER I Västmanland

Filtrering

Sökfilter

 • Västmanlands län

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Koppla ur en tvättmaskin på ett säkert sätt

  Västerås
 • Elinstallation

  Behöver fixa spotlight runt hus

  Västerås
 • Elinstallation

  El till huset dvs från elmätare in till huset

  Västerås
 • Elinstallation

  Installation av laddbox i villa.

  Västerås
 • Elinstallation

  Installation av jordfelsbrytare och installera elkontakt

  Västerås
 • Elinstallation

  Hej. Jag vill ha hjälp med att installera min tvättmaskin och torktumlare (tvättpelare) i badrummet. Det har inte stått maskiner tidigare i det badrummet så det finns inte uttag där de ska stå.

  Västerås
 • Elinstallation

  Demontera och montera 1st element LV1 yali comfort 800*500 400V,1250w. 1st element LV1 yali comfort 800*300 400V, 750w 1st element LV1 yali comfort 800*500 400V , 750w 3 st Anslutningskabel LV1. Cable kit finns.

  Arboga

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan