Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Växjö

Låt en bra elektriker i Växjö hjälpa dig med dina elproblem. Elektriker.se matchningsmotor ser till att du får offerter från duktiga elfirmor i din geografiska närhet. Tiden är dyrbar och du skall inte behöva lägga den på att jaga upptagna elföretag genom att ringa runt. Det är bättre att de får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i Maj 2022

Elinstallation

Alvesta

Elinstallation

Ljungby

Elinstallation

Växjö

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Växjö. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Växjö finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Växjö som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Växjö

Det bor 82922 personer i Växjö och senaste året har 982 personer flyttat in till kommunen. I Växjö fanns det 2010 197 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Växjö

Axel Zandler Elinstallationer AB

Box 8018 VÄXJÖ

0470 - 707270

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Bravida Sverige AB, Elavd. div Syd

Box 3154 VÄXJÖ

0470 - 37700

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Datona El AB

Box 2073 VÄXJÖ

-

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

EIO Sydöstra Sverige Distriktsförening

Kungsgatan 1 B Växjö

0470 - 74840

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

ELAJO Elteknik AB, filial avd Växjö

Hejaregatan 10 VÄXJÖ

0470 - 701930

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Kronobergs län
 • Växjö kommun

Kommuninformation

Växjö kommun ligger i Småland söder om sydsvenska höglandet och har ca 81000 invånare. Terrängen består mestadels av barrkosg. Näringslivet är stort och differentierat med sina ca 7000 olika företag. Det finns en lång tradition inom glastillverkning och möbeltillverkning i kommunen. Kända personer från Växjö är bla Carl von Linné och Mats Wilander.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  1. Jag ska skaffa diskmaskin men det finns inget eluttag framdraget dit jag ska installera den. (Diskmaskinen:

  Alvesta
 • Elinstallation

  Jag skulle behöva att någon fixar lite med vår el i vår bostadsrätt där vi kommer göra om köket och behöver så att de blir rätt med koppling till häll, ugn mikro och eluttag. Harabergsplan 1c Ljungby

  Ljungby
 • Elinstallation

  Behöver dra el från proppskåpet ute till andra sidan huset (ca 15-20 meter). Behöver kunna koppla in värmare, pump o lampor till en 7,3x3,7 m ovanmark pool. Vill alltså ha 4 eluttag ute på husväggen.

  Växjö
 • Elinstallation

  Har enskilt avlopp med pump vill koppla in varningskabel för pump

  Tingsryd
 • Elinstallation

  Jag har några spotlights i badrummet och när jag släcker ljuset via strömbrytaren så slocknar inte alla lampor. Vi kar tedan testat att byta ut dessa lampor och bytta strömbrytaren. Hjälper inte, kan det var fel i transformatorn?

  Växjö
 • Elinstallation

  Installation af Komfur (SPIS), det nye komfur er 230v med fase og nul og jord, det gamle stik på væggen har ikke nul det er til 3 faser og jord. Så der skal trækkes en nul frem til stikket på væggen.

  Älmhult
 • Elinstallation

  Hej Vi har et Torp i Ekhult (plats 2096). E-on satte pludselig vores faktura op til 4. dobbelt pris og begrunder det med at hovesikringen der går ind i huset er 25A og dette skal ændres til 16A. Kan I hurtigst muligt komme med en pris på denne ændring af hovedsikringen?

  Markaryd

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan