Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Vilhelmina

Om du tänker anlita en elektriker i Vilhelmina så finns hjälpen här. Vi hittar företag som hjälper dig. Utan kostnad får våra anslutna elektriker möjlighet att lämna anbud på arbetet du önskar få utfört. Det finns flera olika anledningar till att använda Elektriker.se. Att du sparar tid och pengar är nog de viktigaste.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 558 förfrågningar i Augusti 2023

Värmepumpar

Malå

Elinstallation

Skellefteå

Elinstallation

Umeå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Vilhelmina. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vilhelmina finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Vilhelmina som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Vilhelmina

Det bor 7128 personer i Vilhelmina och senaste året har 21 personer flyttat från kommunen. I Vilhelmina fanns det 2010 12 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Vilhelmina

Millners El AB

Box 96 VILHELMINA

0940 - 12491

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Vilhelmina El, T. Rönnfjord AB

Volgsjövägen 5 VILHELMINA

070 - 3437661

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vilhelmina kommun ligger i Västerbottenslän i landskapet Lappland och har ca 7200 invånare. Västerut i kommunen är det fjällterräng med björkskog och i väster kuperat myrlandskap. Av tradition är skogsindustri stort inom näringslivet men både turism och tjänstenöringar har vuxit den sista tiden.

Senaste förfrågningar

 • Värmepumpar

  Jag köpt en luftvärmepump och jag behöver installation utsidan.

  Malå
 • Elinstallation

  Renoverar golv där kök ska placeras, behöver dra kablar/koppla in för kök och källare. (eventuellt planera/dra kablar till nytt badrum. )

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att se över belysning utomhus. Skulle vilja ha det både tidsstyrt och att jag kan sätta av och på manuellt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver en ny dimmer för fyra lampor, en lampa släcks och dimmer blir överhettad, de övriga spotsen på samma dimmerrad står och vibrerar. dimmern är feldimensionerad. behöver också eventuellt se över två nya styrkontroller till golvvärme, båda är gamla och går ej att reglera värmen på ett vettigt sätt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver 3 st eluttag till sovrum. I nuläget finns endast taklampa i rummet.

  Skellefteå
 • Elinstallation

  I would like to find an electrician who can connect a new house to the grid, make the installation and write a "föranmälan" to Skelefteå Kraft.

  Robertsfors
 • Elinstallation

  Besiktning av elinstallationer i sommarstuga i Sörmjöle. Elcentral i huvudbyggnad och friggebod bytta 2017. Utebelysning slocknat och dragning av el till förrådsbyggnad provisoriskt utförd.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan