Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Vindeln

Behöver du hjälp av en elektriker i Vindeln? Du har kommit helt rätt! Vår tjänst hjälper dig att få kontakt med duktiga elfirmor som har tid att hjälpa dig. Med våran tjänst vänder vi på konceptet, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar tid på att försöka få tag på en.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     1 638 förfrågningar i December 2020

Elinstallation

Umeå

Elinstallation

Skellefteå

Elinstallation

Umeå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Vindeln. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vindeln finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Vindeln som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Vindeln

Det bor 5516 personer i Vindeln och senaste året har 12 personer flyttat från kommunen. I Vindeln fanns det 2010 16 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Vindeln

Sandström i Vindeln AB, Åke

Rågvägen 1, VINDELN

0933 - 61788

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Tectel i Vindeln AB

Box 20, VINDELN

0933 - 13700

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vindeln är en kommun belägen vid Vindelälven i Västerbottens län och har ca 5600 invånare. Ett populärt arrangemang på sommaren är en konstutsällning som lockar många. Terrängen består till stor del av barrskog och myrmark. Skogsindustrin är klart dominerande inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Bygger liten matkällare i större källarförråd, och vill ha hjälp att dra in el (endast för belysning) och montering av väggströmbrytare. El bör kunna dras utanpåliggande från bef kopplingsdosa i det större förrådsutrymmet (ca 4 m) och in i ny matkällarvägg.

  Umeå
 • Elinstallation

  Håller på att renovera ett sovrum och behöver hjälp med att dra om lite gamla elkablar både vid golv och en i tak (ev låta den sitta kvar och sätta ett armaturuttag på den) Vill flytta en utanpåliggande dosa bara in på andra sidan väggen till en kattvind. Behöver en strömbrytare innanför dörren. Sätta fyra eluttag på vägg ovanför golvlist Det va allt!

  Skellefteå
 • Elinstallation

  1. Ett vägguttag har lossnat från väggen och slutat fungera. 2.

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej, vi skulle behöva hjälp med att byta ut en 20A huvudsäkring i vårt sommarhus i Skivsjö till en 16A. Undrar vad det kostar och hur snabbt det kan göras.

  Umeå
 • Elinstallation

  Vi har ett uttag till taklampan med dimmer som inte fungerar. Vi vill också installera ett elluttag i en köksö (fördaget, ska bara kopplas in) och fixa elen i ett uterum. Lite smått och gott helt enkelt.

  Umeå
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med diverse elarbeten. En nyinstallerad luftvärmepump behöver ett strömuttag och kopplas till egen säkring i elskåpet. Ett antal strömuttag behöver färdigställas.

  Umeå
 • Elinstallation

  Jag funderar på att ersätta telekopparkabel med nätverkskabel/ethernet i mitt radhus på Umedalen. Använder inte fast telefoni längre. Primära telejacket är i hallen på nedervåning, det finns tre telejack på övervåning som vore intressant att dra upp till.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan