Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Vindeln

Behöver du hjälp av en elektriker i Vindeln? Du har kommit helt rätt! Vår tjänst hjälper dig att få kontakt med duktiga elfirmor som har tid att hjälpa dig. Med våran tjänst vänder vi på konceptet, du får kontakt av elektriker istället för tvärtom och sparar tid på att försöka få tag på en.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 214 förfrågningar i Mars 2021

Elinstallation

Skellefteå

Elinstallation

Umeå

Elinstallation

Umeå

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Vindeln. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vindeln finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Vindeln som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Vindeln

Det bor 5516 personer i Vindeln och senaste året har 12 personer flyttat från kommunen. I Vindeln fanns det 2010 16 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Vindeln

Sandström i Vindeln AB, Åke

Rågvägen 1, VINDELN

0933 - 61788

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Tectel i Vindeln AB

Box 20, VINDELN

0933 - 13700

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Kommuninformation

Vindeln är en kommun belägen vid Vindelälven i Västerbottens län och har ca 5600 invånare. Ett populärt arrangemang på sommaren är en konstutsällning som lockar många. Terrängen består till stor del av barrskog och myrmark. Skogsindustrin är klart dominerande inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Dra el till oinredd övervåning. Ca 90 kvm

  Skellefteå
 • Elinstallation

  Behöver byta ut trasiga el transformatorer i mina takspotlights I köket. Kanske byta ut dem till led?

  Umeå
 • Elinstallation

  Vi vill ha hjälp med att installera en laddbox för vår plug-in hybrid. I arbetet kommer det bl. a. ingå att dra ny kabel för trefas.

  Umeå
 • Elinstallation

  Kolla över väggarmatur. uppåtriktade lampor inomhus. vissa är ej fungerande.

  Umeå
 • Elinstallation

  Dra fram el från elcentralen i hallen till badrummet för att kunna installera tvättmaskin. Badrummet och hallen ligger vägg i vägg så det handlar om ett hål i väggen, nån typ av kabelkanal (ca 3 m), gärna en säkerhetsbrytare och jordat vägguttag. Bör jordfelsbrytare också monteras?

  Umeå
 • Elinstallation

  En kanalisation i ett rum är av i taket n

  Umeå
 • Elinstallation

  Hej. Vi behöver dra om el till vår fastighet (fritidshus) utanför Obbola. Elkabel ska dras från Umeå Energis elstolpe till förrådsbyggnad.

  Umeå

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan