Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Vingåker

Om du tänker anlita en elektriker i Vingåker så finns hjälpen här. Vi hittar företag som hjälper dig. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret vad du vill ha hjälp med. Sedan sköter vi resten. Att få hjälp av elektriker skall inte innebära att du skall lägga värdefull tid bara på att försöka hitta en. Elektrikerna får jaga dig istället tycker vi.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 352 förfrågningar i November 2020

Elinstallation

Strängnäs

Elinstallation

Eskilstuna

Anläggningsarbete

Strängnäs

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Vingåker. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Vingåker finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Vingåker som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Vingåker

Det bor 8912 personer i Vingåker och senaste året har 18 personer flyttat från kommunen. I Vingåker fanns det 2010 27 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Vingåker

Oppunda El AB, filial

Apoteksgatan 8, VINGÅKER

0151 - 13020

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Filtrering

Sökfilter

 • Södermanlands län
 • Vingåkers kommun

Kommuninformation

Vingåker är en kommun belägen i Södermanlands län med ca 9000 invånare. Den mest kända attraktione i kommunen är Säfstaholms slott från 1600-talet. Landskapet består till stor del av jorbsuksmark men även skog och många insjöar. Näringslivet är inriktat mot textilindustrin.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej! Vi behöver hjälp att installera en laddstation till en laddhybrid. Vi har än inte bestämt vilken laddstation vi ska ha, troligtvis Easee Avståndet mellan elcentralen och laddaren är ca 2 mm.

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Hej, har ett förråd på övervåningen som jag vill ta bort. Det går dock några elkablar (ström och gammal telefonjack som kan tas bort) som behöver flyttas. Jag tror inte det är så stort jobb, men ni vet bättre än mig.

  Eskilstuna
 • Anläggningsarbete

  Har installerat ett nytt reningsverk och behöver dra el på utsidan av fastigheten till kontrollenhet. Mvh Sofia

  Strängnäs
 • Elinstallation

  Jordfelsbrytare bryter ej strömmen. Felsöka/byta ut jordfelsbrytare

  Nyköping
 • Elinstallation

  Ordna ett 3-fasuttag i lägenhet (bostadsrätt) samt ett par 230-voltuttag.

  Nyköping
 • Elinstallation

  Utförande av märkning elcentral i villa

  Nyköping
 • Elinstallation

  Kök. El till ny spishäll, El till framtida kyl/frys samt ugn och micro, Vägguttag vid arbetsbänk. Hall.

  Katrineholm

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan