Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Ydre

Ange vad du vill ha hjälp med i formuläret så kommer intresserade elföretag att kontakta dig med offert på arbetet. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     3 316 förfrågningar i April 2021

Elinstallation

Linköping

Elinstallation

Motala

Elinstallation

Finspång

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Ydre. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ydre finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Ydre som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Ydre

Det bor 3675 personer i Ydre och senaste året har 0 personer flyttat från kommunen. I Ydre fanns det 2010 3 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Ydre

Torpa Elservice AB

Regnbågsvägen 25, TRANÅS

0140 - 41452

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Torpöns Elektriska Bernt Johansson

Nockabo Backåkra L6, TRANÅS

0140 - 42061

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Ydre kommun ligger i Östergötland norr om sydsvenska höglandet och har ca 3700 invånare. Det är en riktig skogskommun som också är väldigt sjörik, det är en av Sveriges minsta kommuner sett till befolkningsmängd. Då det finns mycket skog i kommunen så är trädindustrin den klart ledande sektorn inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  Hej, Jag köpte en induktionshäll (Siemens EH631BEB1E/17) och jag behöver hjälp med installationen. Tack. Med vänlig hälsning, Georgios Xirotagaros

  Linköping
 • Elinstallation

  Önskar få uttag och belysning (lysrör) framdraget i till övervåningen på min lada. Elcentral sitter på ladan i fråga. Vill ha både (3fas/1 fas).

  Motala
 • Elinstallation

  Hej! Jag behöver hänga en kristalltaklampa i vardagsrummet. Det är en ganska stor och speciell taklampa som ska installeras av en elektriker.

  Finspång
 • Elinstallation

  Jag behöver säkra upp ett proppskåp från 16A till 20A + installera en laddbox för elbil

  Finspång
 • Elinstallation

  Nyanslutning 16-25 A till bostadshus på fastighet, Gäddötorpet 1A, Gäddö 4:5, Finspång. Offertförfrågan har ställts till Vattenfall som beräknar kostnaden till ca 229 350 kr inklusive moms, nuvarande förutsättningar. Önskar offert från er enligt ovan för skapande av ärende/föranmälan till Vattenfall.

  Finspång
 • Elinstallation

  Hej! Planerar att köpa ett gammalt torp i Östra Husby. Elområde 3 (E877) Det har för många år sedan funnits luftburen el och önskar nu göra en nedgrävd återanslutning och genomgång av elen i huset så att den blir säker och väl fungerande.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Bygger tvättstuga /spa i källare

  Linköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan