Register

GRATIS TJÄNST

Elektriker i Ydre

Ange vad du vill ha hjälp med i formuläret så kommer intresserade elföretag att kontakta dig med offert på arbetet. Du skall inte behöva jaga upptagna elektriker, de som har tid och kompetens för uppdraget får jaga dig istället.

Börja med att ange postnummer. I nästa steg får du beskriva vad du behover hjälp med

Sökresultat

  Eller välj kommun
  Din data skyddas

15 000+ kontrollerade företag     2 277 förfrågningar i April 2022

Elinstallation

Mjölby

Elinstallation

Norrköping

Elinstallation

Linköping

Om Elektriker.se

Vi på elektriker.se vill erbjuda dig ett enkelt kostnadsfritt sätt att hitta elektriker i Ydre. Du skall inte själv behöva ringa runt och jaga olika elektriker utan de skall berätta för dig hur de kan hjälpa dig. I Ydre finns det många olika elektriker som vill hjälpa dig med dina renoveringsbehov. Hur fungerar det då? Jo du fyller i dina uppgifter i formuläret ovan och då skickas dina uppgifter vidare till elektrikerna i Ydre som sedan tar kontakt med dig och lämnar prisförslag på arbetet som skall utföras. Du bestämmer själv vem du vill anlita och du förbinder dig inte till någonting. Och självklart är det helt gratis att få offert från elektriker.

Statistik för Ydre

Det bor 3675 personer i Ydre och senaste året har 0 personer flyttat från kommunen. I Ydre fanns det 2010 3 aktivt verksamma inom yrken som tillhör yrkesgruppen Elektriker. - Källa SCB.

Visar alla Elektriker i Ydre

Torpa Elservice AB

Regnbågsvägen 25 TRANÅS

0140 - 41452

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Torpöns Elektriska Bernt Johansson

Nockabo Backåkra L6 TRANÅS

0140 - 42061

Medlem av Elektriska Installatörsorganisationen

Ändra uppgifter

Kommuninformation

Ydre kommun ligger i Östergötland norr om sydsvenska höglandet och har ca 3700 invånare. Det är en riktig skogskommun som också är väldigt sjörik, det är en av Sveriges minsta kommuner sett till befolkningsmängd. Då det finns mycket skog i kommunen så är trädindustrin den klart ledande sektorn inom näringslivet.

Senaste förfrågningar

 • Elinstallation

  En Laddbox 22kw, lastbalanserad, uppkopplad, löstagbar kabel typ 2. Nytt mätarskåp/stolpskåp då befintligt enbart har 3 huvudsäkringar och det inte får plats med mer. Plats i skåp behövs för säkringar till garage, laddbox samt vad som behövs för solceller i framtiden.

  Mjölby
 • Elinstallation

  Dragning av el från proppskåp inomhus ut till poolvärmepump. Uppskattningsvis 30meter Samt installation av poolvärmepump.

  Norrköping
 • Elinstallation

  Hej! Jag har en förfrågan om en installation av ett eluttag och två nätverksuttag i vår lägenhet, samt en smart dimmer + brytare. Är en Stångåstadenlägenhet, och har fått godkännande av dem för detta.

  Linköping
 • Elinstallation

  Omdana lägenhet eller bara badrum till jordfelsbrytar. .

  Norrköping
 • Elinstallation

  Hej! Jag önskar offert på följande och undrar om ni vill komma och kolla innan ni kan ge pris?- flytt av elcentral - byte av elcentral, från porslin till automat - installation av jordfelsbrytare Tack på förhand!

  Norrköping
 • Elinstallation

  Dra el till teknikrum för pool. Där ska även en undercentral med brytare installeras. Samt el sen vidare från teknikrum till poollampa & poolskydd.

  Åtvidaberg
 • Elinstallation

  Behöver hjälp med att byta en strömbrytare till ljuset i affärslokalen. behöver också hjälp med att få igång en ljuskälla i lokalen som inte fungerar.

  Norrköping

Så tyckte kunderna

"När jag behövde ha hjälp att installera jordfelsbrytare hemma så råkade jag på Elektriker.se av en slump. Och gissa om jag är nöjd med det! Jag hade inte innan hört talas om den här typen av tjänst på nätet så jag blev väldigt intresserad. Jag vet nämligen hur det var senast jag skulle försöka hitta en elektriker som kunde komma med kort varsel. Inte lätt då alla jag kontaktade redan var fullbokade med jobb och jag fick vänta 6 veckor innan det dök upp en elektriker. Det var annat nu när jag använde er tjänst, efter 4 dagar hade jag en elektriker hemma som installerade min jordfelsbrytare. Det var faktiskt flera andra elinstallatörer som kontaktade mig också efter jag redan bestämt mig. Snabbt, enkelt och lita på att jag kommer tillbaka!"

// Stefan, Göteborg

Skapa offertförfrågan